ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟ (CHAUFFER SERVICES)


ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ (VIP transfer business)

Για εσάς που επισκέπτεστε την Αλόννησο, έχουμε στη διάθεσή σας υπηρεσία με οδηγό αυτοκινήτου για όλο το διάστημα της παραμονής σας ή για μεμονωμένες μεταφορές-περιηγήσεις, καθώς και τη μεταφορά σας από και προς το Λιμάνι του βόλου με πολυτελή βαν ή ΤΑΞΙ προς όλους τους σταθμούς και αεροδρόμια. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με ποιότητα και συνέπεια για τις διακοπές. Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στο πρόγραμμα και τις επιθυμίες σας. Η εταιρία TSOLIS VIP TRANSFER προσφέρει μεταφορά με ναυλωμένα αυτοκίνητα με οδηγό καθώς και ομαδικές μεταφορές με Mini Van λεωφορεία, τα οποία απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε μεταφορά-περιήγηση, οπότε ανεξάρτητα από το αν είστε ζευγάρι ή μεγάλη οικογένεια, εμείς έχουμε τη λύση. Σας εξασφαλίζουμε άμεση εξυπηρέτηση για τη μεταφορά σας από και προς τους σταθμούς επιβίβασης (αεροδρόμια, λιμάνια κ.α) με επαγγελματισμό και ασφάλεια, παρέχοντας εγκυρότητα στις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι.Με υψηλά πρότυπα για μια πλήρως επαγγελματική υπηρεσία VIP transfer business, έχουμε την λύση που θα καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες μεταφοράς σας. Ένα άκρως πεπειραμένο μέλος του προσωπικού μας θα είναι στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει την κάθε ανάγκη σας σε όλη την διάρκεια .Οι ιδιωτικές επαγγελματικές Υπηρεσίες μεταφοράς που προσφέρουμε αφορούν: Υποδοχή - Παραλαβή από αεροδρομικούς σταθμούς, μεταφορά προς το ξενοδοχείο διαμονής, μεταφορά σε παραλία της επιλογής σας.


Λιμάνια-Μαρίνες (YACHT SERVICES)

Παρέχουμε ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς από και προς λιμάνια και μαρίνες σκαφών αναψυχής. Οι υπηρεσίες προσφέρονται κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, ούτως ώστε ένα άνετο όχημα με οδηγό να είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει, για να επισκεφθείτε την πόλη, να απολαύσετε το γεύμα σας σε κάποιο εστιατόριο ή να κάνετε τα ψώνια σας, εξοικονομώντας χρόνο. Η υπηρεσία διαθεσιμότητας (disposal service), επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν τα ψώνια ή τη βόλτα τους χωρίς άγχος για την επιστροφή τους, αφού το όχημά μας θα είναι διαθέσιμο μόνο για εκείνους, χωρίς κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις. Τέλος, καθώς η εταιρία μας έχει σημαντική εμπειρία στις μεταφορές επιβατών και μελών πληρώματος των σκαφών αναψυχής και πλοίων, κατανοούμε τυχόν απαιτήσεις που αφορούν εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό, η εταιρία μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία προσάραξης του σκάφους μέσω των Λιμενικών αρχών κατά την άφιξή σας.


Ξενοδοχεία (HOTEL shuttle service)

Υπηρεσίες μεταφοράς με πολυτελή Van από και προς το ξενοδοχείο της επιλογής σας κατά την άφιξής ή την αναχώρησή σας από οποιοδήποτε σταθμό, λιμάνι, αεροδρόμιο. Μεταφορές των αποσκευών σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Δυνατότητα μεταφοράς σας για περιήγηση-εξόρμηση σε οποιονδήποτε προορισμό της επιλογής σας ή στο πλαίσιο κάποιου ολοκληρωμένου πακέτου μας.